Eenvoudig Vergaderen

Heeft u er genoeg van om uren te reizen voor een vergadering, in de file te staan, dure vergaderruimtes te huren en zou u graag tijd en geld willen besparen? Conference calling kan de oplossing zijn om efficiënt te vergaderen.

  • Geen reiskosten of reistijd
  • Efficient, u kunt meerdere conference calls op een dag plannen
  • Goedkoop, u hoeft geen vergader ruimte en bijbehorende catering te regelen.

Onderzoek van Plantronics laat zien dat bijna de helft van de werknemers op kantoor wekelijks aan een of meerdere conference calls deelneemt. Redenen: kostenbesparing, onderbezetting (21 procent) en milieuaspecten (7 procent). Vooral de HR-sector en kunst- en cultuurbedrijven gebruiken conference calls om kosten te besparen. Naast het beperken van kosten kan conference calling ook bijdragen aan het ondersteunen van telewerken. Je kunt namelijk werken, waar je ook bent.

Er zijn verschillende aanbieders die de oplossing aanbieden. Bijvoorbeeld Axiatel, die de 100 % gratis teleconferentie aanbiedt die u kunt gebruiken voor een gesprek met max. 5 personen. Indien u een vergadering wilt plannen op grotere schaal dan kunt u tevens kiezen voor de  Business bundel of de Premium bundel.  Het eenvoudige is dat u simpelweg alle deelnemers uitnodigt via email en/of sms die vervolgens kunnen inbellen op het afgesproken tijdstip en de vergadering kan starten! Voor meer informatie bezoek de website.

Advertenties

Over Telecom News

News : Services & Telecom solutions entreprises : Fax Internet, Conference Call, Video Conference, Voice Over IP & VoIP ...
Dit bericht werd geplaatst in Conference Call. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s