Hoe werkt de Conference Call service?

Met een Conference call oplossing kunt u telefonisch vergaderen waar u ook bent. Het bespaart u veel tijd en geld als u gebruik maakt van deze service doordat u zich niet langer hoeft te verplaatsen. Lees meer over de werking van de conference call service van Axiatel.

Hoe werkt de inschrijving?

De inschrijving op de Conference Call-service van Axiatel neemt enkele minuten in beslag. Ga naar www.Axiatel.com en kies vervolgens het confcall-product. U kunt zich in 4 stappen inschrijven.

U selecteert uw pack. U heeft de keuze tussen drie bundels: het Eco-pack, het business-pack en het premium pack. U kunt kiezen voor een maandabonnement of een jaarabonnement. Indien u voor een jaarabonnement kiest geniet u van 4 gratis maanden. indien u kiest voor dit abonnementstype. Vervolgens geeft u uw accountgegevens op en kiest u een conference call nummer. Tot slot vult u de facturatie gegevens in en ontvangt een bevestiging. U kunt onmiddellijk een conference call plannen.  

Hoe plan ik een conference call?

  1. Log in op uw online-interface op Axiatel.com. Ga in het linker gedeelte van uw online-interface naar de rubriek Een conference call plannen.
  2. De genodigden: u kunt tot 30 deelnemers uitnodigen. U kunt ook al uw contactpersonen beheren in de rubriek Adresboek.
  3. Begindatum en tijd van de conf call: deze gegevens stellen u in staat een begindatum en een begintijd te bepalen voor uw conference call.  U kunt uw genodigden eveneens via sms en email voor aanvang informeren.  
  4. De deelnemers ontvangen een notificatie en bellen op het afgesproken tijdstip in op het conference call nummer. Start de vergadering.

Hoe organiseer ik een internationale Conference call?

Internationale deelnemers kunnen via een lokaal inbelnummer inbellen om deel te nemen aan de vergadering.

Tarieven: hoeveel kost Axiatel?

Axiatel biedt drie packs aan. Om ons aanbod te raadplegen, verzoeken we u te klikken op de volgende link: Onze tarieven. Lees hier meer over de voordelen.

Advertenties

Over Telecom News

News : Services & Telecom solutions entreprises : Fax Internet, Conference Call, Video Conference, Voice Over IP & VoIP ...
Dit bericht werd geplaatst in Conference Call. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s